VIJFDE ZOMERSNELSCHAAKTOERNOOI

Toernooien

Donderdag 6 augustus 2015 was de vijfde en voorlaatste avond van het 42e zomersnelschaaktoernooi van de Venlose Schaakclub. Het is een 7-rondig Zwitsers toernooi van 10 minuten p.p.p.p.

In totaal waren er 26 deelnemers. De A-groep werd gewonnen door Rainer Montignies vóór Henk van Gool en Dirk Bergmans. De B-groep werd gewonnen door Kim Clabbers.

Voor de eindstand zie hier

De tussenstand na 5 ronden is ook opgemaakt, zie hier. Rainer Montignies gaat nog steeds aan kop in de A-groep en kan niet meer worden ingehaald. Simon Plukkel en Pim Lammes staan ex aequo op de eerste plaats in de B-groep.

De laatste ronde van het zomersnelschaaktoernooi wordt gespeeld op donderdag 13 augustus 2015 in het clublokaal van de Venlose Schaakvereniging, Feestzaal LimianZ, Kaldenkerkerweg 182b, Venlo.
Aanmelden kan elke donderdag tot 20.00 uur.
Deelname gehele toernooi voor niet-leden € 6. Leden gratis.
Door de wedstrijdleider wordt om 20.00 uur op deze donderdagen de indeling gemaakt. Er wordt gespeeld in 2 groepen. In de eerste groep voor spelers met een rating van boven 1700 en in de tweede groep voor de spelers met een rating beneden 1700. De wedstrijdleider kan hier in bijzondere gevallen van afwijken.
Elke speelavond zijn er geldprijzen voor de winnaars van de 2 groepen.